Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

ByTcH

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ByTcH

 • Rank
  Regular Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am inceput sa aduc injurii la adresa ta deoarece am observat ca nu esti om cinstit.
 2. Nu tu i-ai dat gag, dar cand am zis de ce nu i-ati dat gag si lui andreea ai sarit si tu.
 3. Nu am nicio problema cu asta. Dar macar daca recunosteati ca a-ti gresit. Cum a zis so doamna trebuie gag la amandoi. Odata ce-au inceput sa se jigneasca reciproc trebuie sa-i linistiti pe amandoi, nu doar pe Cobra. Gandeste inainte sa faci o chestie.
 4. Nu-mi place mentalitatea ta. Daca vrei sa agati du-te pe centura, nu sta pe sv public si cere instagram-ul ,,fetelor,, de pe server. Daca ai fi mai matur ti-ai fi dat seama si tu ca ati gresit. Dar daca voi credeti ca sunteti mai smecheri si mai buni admini ca i-ati dat gag doar lui cobra gresiti amarnic. Andreea a inceput si voi a-ti pupato in cur. Imi place de voi
 5. Dupa cum am zis ori esti prea prost ori nu stii sa citesti ce-am scris. Eu am zis ce ia scris cobra lui Andreea si andreea a inceput sa-l jigneasca pe cobra fara ca cobra sa zica nimic. Dupa ce Andreea a inceput sa-l jigneasca el a zis ca-i fut# una si a primit gag. Dar andreea ca l.o jignit atat n.o primit nimic. Sincer imi place cum gandesti si tu si Malvaro. Malvaro a spus ca andreea vezi ca urmezi tu dupa ce-a primit Cobra gag si andrea l.o mai jignit odata. Daca tu consideri ca asa-i corect inseamna ca nu stii sa adminezi sau esti un copil si asta-i mentalitatea ta.
 6. ★ Numele dumneavoastră: aK-ByTcH★ Numele adminului:1g si Marvola★ Data şi ora la care s-a produs incidentul: 18:30 15.12.2018★ Motivul plângerii: Pai asta-i prostie ca altfel n-am cum s.o numesc. Deci Andreea o inceput sa-l jigneasca pe Cobra ca asa i s.o sculat ei. Cobra o zis ca daca-i fu*e una si-a primit gag de la Malvaro pentru limbaj. Dar Andreea l.o jignit de atatea ori si ei nu-i da gag deoarece ii fata.Si inainte de asta 1g si Malvaro ii cere instagramul ei. Cu asa admini ii clara treaba.★ Dovezi (poze/demo): https://imgur.com/a/jfRYncI
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Si app, topicul nu se ia in considerare deoarece este un model de RECLAMTII. Nu scrii ce vrei tu.
 9. Nu ma cred superior amice.Si pentru rush eu iti dau si ban permanent, in caz ca nu stii sa citesti rush-ul se pedepseste cu slay/kick/ban.In al doilea rand ti-am zis ca data viitoare iti dau kick si tu ai zis ,, am mai luat odata dar degeaba,,.Asa ca nu ma plictisi cu chestii care n-au sens.
 10. Da, ai dreptate prima data ti-am dat kick degeaba.Aia a fost greseala mea pentru ca erati 3 care avea numele gen 1babydamy1 sau 1damyrazy1 si mai era inca 1.Si nu ti-am dat ban degeaba.Ai dat rush si ti-am zis ca data viitoare iti dau kick si dupa tu ai zis ca deaja mi-am luat kick pentru rush dar degeaba, ceea ce zic eu e sa nu mai vorbesti aiurea si sa nu mai dai rush.
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

×