Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

MsD

Super Moderator
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by MsD

 1. MsD

  [PORTOFOLIU] MsD

  Salutare, odata ce am inceput sa activez pe aceasta comunitate am dorit sa imi arat si micul meu atuu la Photoshop, acesta este portofoliu meu modest, nu prea wow, nici prea eh.. Sper sa va placa creatiile mele Enjoy !
 2. Bun venit la noi pe comunitate sper sa te simti bine la noi.
 3. MsD

  Prezentare MsD

  1. Nume si Prenume: Ma numesc Daniel-Stefan 2. Nick Forum: MsD 3. Varsta: 17 4. Ocupatie: Elev la liceu 5. Locatie: Craiova 6. Hobby: Css,html,php,python,js, cateodata ddos-ul(un fel de distractie), si brute-force-ul si in mica parte mining-ul. 7. O mica descriere: Hai salut, sunt Daniel am 17 ani si imi place sa fac orice implica adrenalina si mister, sunt un fan al gasit-ul exploit-urilor in sistemele slab protejate si imi place sa ma distrez cu acestea gasindu-le si mai multe vulnerabilitati. Sunt un baiat haios, prietenos, si ajutator. 8. O poza cu tine: Nu detinem aceasta informatie. Daca vreti poze cu mine PM ok? 9. De unde ai aflat de noi: Am aflat de voi de pe net =]] Glumesc, am aflat de voi de la 2 persoane, defapt 1. 10. Care a fost prima impresie despre forum/oamenii ce tin de forum(staff): Despre forum una destul de buna pentru ca imi place tema si cum e structurat forumul se vede ca cine lucreaza la el pune multa pasiune si munca, staff-ul inca nu am avut onoarea sa-l intalnesc si sincer aas dorii asta, in rest nimic.
 4. - Nick: MsD - Varsta: 17 - Link steam(daca ai https://steamcommunity.com/id/mslawww/ - Poti fi activ pe Team-Speak: Da. - Ai citit regulamentul?: Best server
 5. Nick: MsD Varsta: 17 Experienta PS: jumate de an. Experienta AE: 2-3 luni. 1 avatar cu textul(Star-Play.Ro): 1 Mini-Banner: 1 Logo: Alte Precizari: Nimic
 6. Model Cerere Canal ⇨ Nickname-ul Dumneavoastra : MsD ⇨Numele canalului Dorit: MsD and Friends ⇨Ati citit regulamentul si sunteti de acord cu acest regulament? Desigur. ⇨Unique ID: tkIP+KZ0IsCfJ/slYd1LhvfOkUQ= Alte Precizari: Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii.
 7. 1.Nume si Prenume: Daniel-Stefan 2.Varsta: 17 3.Vechime in comunitate: Nu prea mare 2 zile dar o sa raman pe aceasta comunitate mult timp. 4.Numarul de topicuri in sectiunea aleasa: Momentan 15 5.Motivul pentru care vrei sa faci parte din echipa administrativa Star-Play # Romania: Doresc sa ajut aceasta comunitate cu mai multa activitate si interactiune pe forum pentru ca activarea pe forum este scazuta si eu as putea incerca sa schimb acest aspect. 6.Experienta in domeniu : 1 an. 7.Ai citit regulamentul(Cuvantul Cheie): Of course, dar nu exista cuvant cheie. 8.Gradul Dorit: Moderator / Super-Moderator ma pricep la ambele. 9.Alte Precizari: Multumesc pentru citirea aceste aplicatii.
 8. Desigur, incerc sa intru cand pot si cand te gasesc.
 9. Thanks, poti sa-ti anunti si prietenii sau alte grade sa isi dea cu parerea peste aplicatia in cauza. Bafta !
 10. MsD

  Prezentare MsD

  Am facut aplicatie pentru ca mi-ati cerut asta si multumesc pentru primirea pe aceasta comunitate.
 11. MsD

  [PORTOFOLIU] MsD

  Multumesc, am sa fac si o aplicatie designer in curand.
 12. MsD

  [PORTOFOLIU] MsD

  Sincer, ma gandeam la acest lucru dar nu eram sigur ca sunt destul de bun pentru aceasta comunitate.
 13. Salutare si bine v-am gasit MsD a venit si pe aceasta comunitate.

 14. MsD

  [PORTOFOLIU] MsD

  Cam atat momentan, daca exista dubii cum ca nu sunt ale mele lucrarile sunt dispus sa dau si fisierul main al acestora pentru a dovedii ca sunt ale mele Pana data viitoare va astept cu parerile aici ok ? Multumesc de timpul acordat dand scroll acestui topic Bafta !

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

×