Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

EnCristi

Manager Server
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EnCristi

 • Rank
  New member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru a aplica la functia de helper trebuie sa ai minim 15 ore jucate si sa ai o anumita activitate pe server. Nu incerca sa folosesti alte font-uri, daca o sa schimbi font-ul cererea nu v-a fi luata in considerare. Pentru a aplica la aceasta functie trebuie sa ai un limbaj adecvat pe server. 1. Nickname pe server: 2. Cu ce te ocupi?: 3. Cat timp acorzi jocului zilnic?: 4. Ce o sa faci dupa terminarea liceului?: 5. De unde ai aflat de comunitate?: 6. Cate ore jucate ai ?: 7. Cati ani ai ?: 8. Pe ce data te-ai inregistart pe server ?: 9. Ce alte jocuri mai joci ?: 10. Ai mai avut functiea aceasta vre-o data?: Acum intrebari leagte de joc. 1. Daca un player intreaba [/n Cum ajung la dealership?] : 2. Daca un player intreaba [/n Cum obtin admin/helper?] : 3. Daca un player intreaba [/n Cum pot lua arme ?] : 4. Daca un player intreaba [/n Am voie sa fac DeathMach ?] : 5. Daca un player intreaba [/n Cum fac job ?] : 6. Ca helper ai voie sa folosesti cheats-uri ? : 7. Cate ore trebuie sa acorzi jocului zilnic pentru a nu pierde functia? : 8. Ai voie sa intri in mafii ca helper? : 9. Ce face comanda [/spec <id>] ? : 10. Daca un player intreaba pe [/n CUM FAC ARMS DEALER?] ce ii raspunzi?: Intrebarile 1,2,3,4,5 si 10 trebuie sa raspundeti cum ati raspunde pe [/n] ca helper.
 2. Pentru a aplica la functia de admin trebuie sa ai minim 20 ore jucate si sa ai o anumita activitate pe server. Nu incerca sa folosesti alte font-uri, daca o sa schimbi font-ul cerrea nu v-a fi luata in considerare. Pentru a aplica la aceasta functie trebuie sa ai un limbaj adecvat pe server. 1. Nickname pe server: 2. Cu ce te ocupi?: 3. Cat timp acorzi jocului zilnic?: 4. Ce o sa faci dupa terminarea liceului?: 5. De unde ai aflat de comunitate?: 6. Cate ore jucate ai ?: 7. Cati ani ai ?: 8. Pe ce data te-ai inregistart pe server ?: 9. Ce alte jocuri mai joci ?: Acum intrebari leagte de joc. 1. Cum procedezi daca un player dă [/report "Am nevoie de un admin pentru o afacere"]?: 2. Cum procedezi daca un player dă [/report "Vreau admin"]?: 3. Ce acorzi daca un player jigneste server-ul?: 4. Ce acorzi daca un player jigneste un admin sau owner-ul?: 5. Daca un player face DeathMach pe alt player ce trebuie sa faci ?: 6. Crezi este nevoie pentru fiecare sanctiune pe care o acorzi dovada ?: 7. Ai voie sa folosesti cheat-uri ca admin fara acord-ul owner-ului ?:
 3. ⇨ Numele Dumneavoastra: Cristi ⇨ Varsta Dumneavoastra: 15 ani. ⇨ Ip Server: 89.34.25.197:7777 ⇨ DNS Server: rpg.star-play.ro ⇨ Tipul Jocului(Counter Strike 1.6 , Global Offensive , Sa:MP , etc): SA:MP ⇨ Modul Jocului: RPG ⇨ Categoriile Dorite: O sa las pm. ⇨ Numar Sloturi: 50 ⇨ Firma Gazduire : hzone.ro ⇨ Detinatori: EnCristi ⇨ Link Detinatori : https://star-play.ro/index.php?/profile/250-encristi/ ⇨ Adresa de contact: https://www.facebook.com/cristi.feraru.0 ⇨ Link GameTracker: Nu merge sa adaugi server de samp pe gametracker. ⇨ Average-ul Din GameTracker: -

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

×