Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

RazvanXx

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RazvanXx

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Nickname:RazvanXx varsta:19 ani id :steam :nu mai intru pe steam acum dar ma cheama darkblood12348 cuvantul cheie din regulament este Lebada de ce vrei admin ? Pai vreau admin in primul rând pentru codati și pentru cei nervoși care injura esti dispus sa ajuți cu un boost ? NUP ,in viitor poate esti dispus sa ajuți cu o mică donație ? Da esti dispus sa intri pe ts? Da ,dar sa mi lăsați serverul de ts ps: nu am mai fi putut activ pentru ca am avut niste probleme personale cu familia și ...chestii ,dar de săptămâna viitoare voi fi activ.
 5. Ok ,multumesc ca m ai înțeles
 6. Nick:RazvanXx functia avuta admin absenta la ședința de pe ts motiv:pai azi am box și trebuie sa fiu odihnit ca sa pot sa mi bat adversarul ...etc 5.durata :pai m am culcat și nu stiu cât a ținut ședința de pe ts .
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Nickname:RazvanXx varsta:19 ani facebook https://www.facebook.com/razvan.razvanel.9862?refid=7 id :steam :nu mai intru pe steam acum dar ma cheama darkblood12348 cuvantul cheie din regulament este Albastr3LL de ce vrei admin ? Pai vreau admin in primul rând pentru codati și pentru cei nervoși care injura esti dispus sa ajuți cu un boost ? NUP ,in viitor poate esti dispus sa ajuți cu o mică donație ?nu esti dispus sa intri pe ts? Da ,dar sa mi lăsați serverul de ts
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password