Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

Gaabii

Fondator
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Profile Song

Gaabii last won the day on November 28

Gaabii had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

4 Followers

About Gaabii

 • Rank
  Fondator Si Administrator Star-Play # Romania
 • Birthday 01/26/1998

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Gaabii

  Cadou Comunitate

  Multumim pentru cadou . Cred ca in proportie de 90% vom folosi acest avatar. Topic Closed. App daca vrei sa moderezi zona design , lasa-mi un msj .
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Nu inteleg de ce unii oameni fac reclamatie , dupa ce stiu ca si ei au gresit la randu` lor .Daca era omul "cinstit" luai ban 120 de minute ca sa vezi ca un om poate sa fie si bun si nebun cand vrea . 2. La mana , adminii implicati pe viitor , poate actionati cum trebuie si in momentul in care cineva jigneste , luati masuri asupra persoanei respective cu gag 10 minute , iar daca persoana caruia ia fost adresata acea jignire , jigneste la randul ei , sanctionati cu un gag minim , deoarece orice ce om daca e "muscat", musca si el la randul lui . 3.Bytch , cred ca asta era principala ta grija ,ca adminul x sau y , ii cerei unei fete , instagram , facebook , twiter , s.a.m.d . Atentie mare la limbajul folosit pe viitor in topicurile ce vor mai veni sau ce le ve-ti mai deschide , pentru ca , zic eu nu aveti nici un drept sa va jigniti ,voi intre voi , cred ca parintii ar trebui sa va jigneasca sau in cel mai rau caz , sa va dea "cei 7 ani de-acasa" , si mai tarziu , ca e mai bine decat niciodata.Data viitoare cand mai vad asemenea limbaj va voi sanctiona conform regulamentului general al comunitatii cu warn. Topic Closed.
 6. Acceptat . Iti voi face categoriile si dns-ul in scurt timp. Daca intampini probleme la dns /categorii te rog sa imi scrii in privat. Topic Closed.
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Gaabii

  Cerere Admin

  Ai gresit sectiunea , cred ca ai vrut sa faci la un server de counter strike 1.6 le ai putin mai jos de aici . Topic Closed.
 9. Deoarece am vazut ca a mai facut o cerere de admin o voi inchide eu , pe tura viitoare aveti grija unde postati , pentru ca ce faceti voi se numeste post-hunt , si se pedepseste cu warn pe forum , suspend cateva zile s.a.m.d Topic Closed
 10. intai mai stai pe teamspeak 3 si dupa vei primi si grad. Topic Closed.
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. Atata timp cat joci steam onn , si ai aliasuri in cfg , ce le pui tu de buna voua , asta inseamna ca le-ai pus cu buna stiinta pentru a te facilita in joc . P.S de unde stii tu ca nu mi-a cerut voie mie? , si inca ceva sterge cfg-ul ala cu pas.cfg , urmatoarea data cand te vad pe joc si iti fac wg si te vad iar cu aliasuri si esti steam onn , promit ca vei avea ban permanent . Topic Closed.
 13. Stii ce inseamna categorii?
 14. Din perspectiva ta , da s-a dus , pentru ca , in jurul go-ului s-au strans majoritatea copii frustrati , care sunt mari smardoi in fata unei tastaturi. Topic Closed. Oricum nu vei mai avea unban pe aici pe la noi .

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

×