Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Slider Title One

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Slider Title Two

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Slider Title Three

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Slider Title Four

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.

UnderdeiAn21

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About UnderdeiAn21

 • Rank
  New member
 1. Aici membrii Grove Street pot face o cerere de demisie după modelul de mai jos (cei care nu au 14 zile în facțiune vor primi uninvite cu 40 FP). Dovada constituie in a scrie pe /f "Vreau sa fiu demis" "Cer sa fiu demis" etc. In caz ca sunteti banat poza de pe panel este suficienta ca dovada. Model de postare: Nick: Rank: Vechime: Motivul plecării: Dovada ca tu ai facut cererea de demisie (poza din game obligatorie): Alte precizări:
 2. Aici membrii Grove Street vor putea depune o cerere pentru învoire. Fiecare membru are dreptul la o cerere de invoire toata saptamana o data pe luna incepand cu rank 2. Fiecare membru are dreptul de a se invoi la o singura zi din saptamana daca acesta detine rank 2. !IMPORTANT!:Dacă doriți să faceți o cerere de învoire la war-uri, trebuie neapărat să o postați până la ora 19:45 ( 13:45 in timpul verii) Model pentru invoire (o zi din saptamana) ! O singura invoire pe saptamana ! : Aici membri Grove Street se pot invoi Nick: Rank: Motiv: Câte învoiri pe o zi întreagă ai mai făcut în această saptamana?: Mă învoiesc de la war-uri pe ziua curentă. Pentru ce dată te învoiești?: Data și ora la care ai postat învoirea: Model pentru invoire (o saptamana intreaga) ! O singura invoire pe luna ! : Nick: Rank: Motiv: Perioada in care doresti sa fii invoit: Câte învoiri pe o săptămână întreagă ai mai făcut în această lună?: Mă învoiesc de la war-uri pe săptămâna curentă. Data si ore la care ai postat invoirea: (!) CINE NU RESPECTA IN TOCMAI MODELUL INVOIRII ACESTUIA II VA FI RESPINSA CEREREA DE INVOIRE (!) (!) Membrii ce vor fi invoiti o saptamana intreaga nu vor fi scutiti de raportul saptamanal (!) Jucatorii de RANK 1 ce nu vor avea raportul complet o saptamana vor fi demisi pentru raport incomplet. Jucatorii de RANK2+ vor avea de facut dublul raportului saptamana urmatoare daca acestia nu isi indeplinesc raportul o saptamana
 3. Grove Street este o mafie se ocupa cu cucerirea de teritorii din orasul Los Santos si cu obtinerea de materiale. Este interzisa folosirea unui limbaj vulgar catre membrii comunitati se sactioneaza cu FW/Uninvite in fuctie de caz.Trebuie sa respectati deciziile liderului sau co-liderului in caz contrar riscati la sanctiuni.Este interzis sa va batjocoriti liderul sau co-liderul se sanctioneaza cu FW/Uninvite in functie de caz. Spam-ul pe chat-ul factiunii este interzis,se sanctioneaza cu FW 6-8 randuri si Uninvite +10. Dm este interzis si o sa fi sanctionat cu FW. Membri factiuni ce nu au raportul facut o sa primeasca Uninvite.Invoirile se pot face de la rank 1. Warurile vor avea loc la interalul orelor 20:00/22:00.Este interzis la waruri sa aveti chituri se sactioneaza cu unvinte. Jignirile pe chatul factiuni se pedepsesc cu Fw/Uninvite in fuctie de caz.Este interzisa atacarea adversarilor in afara teritoriului. O sa fi sactionat cu FW. Membri acestei factiuni nu sunt obligati sa detina un job anume in timpul war-urilor. Cateva comenzi ale factiuni. /attack-ataca un turf (rank +4) /order-primesti arme folosind materialele factiuni. /gdeposit-depositul factiuni /f- chatul factiuni /tie-legi pe cineva /untie-dezlegi pe cineva Ejectul fara un motiv intemeiat dintr-un veichul in timpului war-ului este sanctionat cu AV. Daca nu vi la war fara sa anunti vei primi Av la prima abatere
 4. Spam-ul pe chat-ul facțiunii este strict interzis, se sancţioneaza cu FW 6-8 randuri sau Univinte 10+
 5. Este interzis să va batjocoriţi liderul sau co-liderul, se sancţionează cu FW/ Uninvite in functie de caz.
 6. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar către membrii comunitații. Se sancţionează cu FW/Uninvite în funcţie de gravitate.
 7. Grove Street este o mafie si se ocupaocupă cu cucerirea de teritorii din orașul Los Santos și cu obținerea de materiale.

About Us

Cyberpixelz it's a community based on creating IPS Themes.If you want to buy some custom themes just contact doc, or if you have a problem with your purchase search for the right topic and let us to know your problem.

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

Social Links

Facebook Group Click Here
Steam Group Click Here
Teamspeak Server Click Here
×