Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

UnderdeiAn21

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About UnderdeiAn21

 • Rank
  New member
 1. Aici membrii Grove Street pot face o cerere de demisie după modelul de mai jos (cei care nu au 14 zile în facțiune vor primi uninvite cu 40 FP). Dovada constituie in a scrie pe /f "Vreau sa fiu demis" "Cer sa fiu demis" etc. In caz ca sunteti banat poza de pe panel este suficienta ca dovada. Model de postare: Nick: Rank: Vechime: Motivul plecării: Dovada ca tu ai facut cererea de demisie (poza din game obligatorie): Alte precizări:
 2. Aici membrii Grove Street vor putea depune o cerere pentru învoire. Fiecare membru are dreptul la o cerere de invoire toata saptamana o data pe luna incepand cu rank 2. Fiecare membru are dreptul de a se invoi la o singura zi din saptamana daca acesta detine rank 2. !IMPORTANT!:Dacă doriți să faceți o cerere de învoire la war-uri, trebuie neapărat să o postați până la ora 19:45 ( 13:45 in timpul verii) Model pentru invoire (o zi din saptamana) ! O singura invoire pe saptamana ! : Aici membri Grove Street se pot invoi Nick: Rank: Motiv: Câte învoiri pe o zi întreagă ai mai făcut în această saptamana?: Mă învoiesc de la war-uri pe ziua curentă. Pentru ce dată te învoiești?: Data și ora la care ai postat învoirea: Model pentru invoire (o saptamana intreaga) ! O singura invoire pe luna ! : Nick: Rank: Motiv: Perioada in care doresti sa fii invoit: Câte învoiri pe o săptămână întreagă ai mai făcut în această lună?: Mă învoiesc de la war-uri pe săptămâna curentă. Data si ore la care ai postat invoirea: (!) CINE NU RESPECTA IN TOCMAI MODELUL INVOIRII ACESTUIA II VA FI RESPINSA CEREREA DE INVOIRE (!) (!) Membrii ce vor fi invoiti o saptamana intreaga nu vor fi scutiti de raportul saptamanal (!) Jucatorii de RANK 1 ce nu vor avea raportul complet o saptamana vor fi demisi pentru raport incomplet. Jucatorii de RANK2+ vor avea de facut dublul raportului saptamana urmatoare daca acestia nu isi indeplinesc raportul o saptamana
 3. Grove Street este o mafie se ocupa cu cucerirea de teritorii din orasul Los Santos si cu obtinerea de materiale. Este interzisa folosirea unui limbaj vulgar catre membrii comunitati se sactioneaza cu FW/Uninvite in fuctie de caz.Trebuie sa respectati deciziile liderului sau co-liderului in caz contrar riscati la sanctiuni.Este interzis sa va batjocoriti liderul sau co-liderul se sanctioneaza cu FW/Uninvite in functie de caz. Spam-ul pe chat-ul factiunii este interzis,se sanctioneaza cu FW 6-8 randuri si Uninvite +10. Dm este interzis si o sa fi sanctionat cu FW. Membri factiuni ce nu au raportul facut o sa primeasca Uninvite.Invoirile se pot face de la rank 1. Warurile vor avea loc la interalul orelor 20:00/22:00.Este interzis la waruri sa aveti chituri se sactioneaza cu unvinte. Jignirile pe chatul factiuni se pedepsesc cu Fw/Uninvite in fuctie de caz.Este interzisa atacarea adversarilor in afara teritoriului. O sa fi sactionat cu FW. Membri acestei factiuni nu sunt obligati sa detina un job anume in timpul war-urilor. Cateva comenzi ale factiuni. /attack-ataca un turf (rank +4) /order-primesti arme folosind materialele factiuni. /gdeposit-depositul factiuni /f- chatul factiuni /tie-legi pe cineva /untie-dezlegi pe cineva Ejectul fara un motiv intemeiat dintr-un veichul in timpului war-ului este sanctionat cu AV. Daca nu vi la war fara sa anunti vei primi Av la prima abatere
 4. Spam-ul pe chat-ul facțiunii este strict interzis, se sancţioneaza cu FW 6-8 randuri sau Univinte 10+
 5. Este interzis să va batjocoriţi liderul sau co-liderul, se sancţionează cu FW/ Uninvite in functie de caz.
 6. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar către membrii comunitații. Se sancţionează cu FW/Uninvite în funcţie de gravitate.
 7. Grove Street este o mafie si se ocupaocupă cu cucerirea de teritorii din orașul Los Santos și cu obținerea de materiale.