Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×

Kennex

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kennex

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kennex

  cerere

  :PRO: il stiu l-am vazut pe ts.
 2. pe forum sa moderez.

 3. O sa iei respins nu este voie cu admin pe ts pe alte teamspeak-uri , nu mai da reply faci posturi.
 4. 1.Nume si Prenume: Calin Gabriel 2.Varsta: Am varsta de 14 ani dar stiu sa moderez forumuri. 3.Vechime in comunitate: 2-3 saptamani 4.Numarul de topicuri in sectiunea aleasa: Go.star-play 5.Motivul pentru care vrei sa faci parte din echipa administrativa Star-Play # Romania: Sa ajut comunitatea cu cat mai mult posibil. 6.Experienta in domeniu . 1 an in ps si 1jumate in amxmodx 7.Ai citit regulamentul(Cuvantul Cheie): Da 8.Gradul Dorit: Moderator. 9.Alte Precizari: Multumesc anticipant.
 5. Contra, deoarece nu te-am vazut deloc pe ts3, si ai admin pe mai multe ts-uri deci .. contra
 6. nu stiu cine esti, nu ai pus numele... deci contra.. .::Helper::.
 7. Fa-mi si mie un avatar e cererea facuta, te rog.

 8. Nume: [ThePhantomS].::Kennex::. si numele real Gabi Calin Vârstă: 14 Steam ID ( numeric) : STEAM_0:0:432289786 Experiență: 3 ani de mix-uri, ca admin desigur. Intervalul în care poți fii activ la mixuri : Mereu. Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ) : Inca nu este regulament.
 9. Da s-a dat wipe, Salutare tuturor.
 10. 1. Nume si Prenume: Calin Gabriel 2. Nick Forum: Kennex 3. Varsta: 14 ani. 4. Ocupatie: Ma ocup cu scoala sunt casa a8-a si am examenul anul asta, oricum voi fii activ. 5. Locatie: Tg-jiu. 6. Hobby: Spart la lemne si carbuni iarna. 7. O mica descriere: Salut, sunt Gabi Calin si am 14 ani, Sunt din TG-jiu si-mi place foarte mult sa practic fotbal, sunt o persoana glumeata si de treaba, ma mai supar din cand in cand . 8. O poza cu tine: https://imgur.com/a/C9hHsnP https://imgur.com/a/hbo8HSw - acum un an. https://imgur.com/a/hbo8HSw - acum un an. 9. De unde ai aflat de noi: Eu am aflat de comunitatea asta decand era Crashed-ul. 10. Care a fost prima impresie despre forum/oamenii ce tin de forum(staff) : Prima mea impresie de pe forum si oameni, forum-ul este foarte bine lucrat si nu merge in lag, iar oameni de pe comunitatea aceasta sunt foarte de treaba.