Jump to content
Recrutare Moderatori/Super-Moderatori/Designer Read more... ×
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Slider Title One

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Slider Title Two

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Slider Title Three

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Slider Title Four

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.

AroLo

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AroLo last won the day on November 11 2018

AroLo had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About AroLo

 • Rank
  Enthusiast Member
 • Birthday 10/26/2004

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. AroLo

  CE ARE TS3 ?

  NU STIAM UNDE SA POSTEZ ACEL TOPIC DE AIA AM POSTAT AICI , UNDE ESTE TS3-UL DEJA DE 2 3 zile nu mere am scris ts.star-play.ro si nimica ce s-a intamplat ?
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. ⇨Alte Precizari: retard Inca o dovada ca tu injuri foarte tare , si esti agresiv !
 6. Imi mai faci si reclamatie , ca erai beat ma injurai ca drq ! Tu ai zis de morti mati si de mama , si eu te-am injurat de morti dupa de 2 ori pentru ce ai zis ! Iar tu tot ai inceput sa injuri si rau mai ales de mama si de morti ! Ori cum dupa fapta si rasplata Bine ca tu nu ai scirs ce ai facut .
 7. Eu astep un limbaj mai lecentios din partea ta , mai inteleg cand te omoara cnv si sa injuri din nervi , dar de la joc , dar asha si cand eram al club te-a mutat si gabii la alt canal sa taci , ti-a dat kick si DoamnA . Asta e alt ceva da ori cum , sa ai un limbaj mai decent !
 8. Odată cu apariţia celui mai nou update pentru MOBA-ul Heroes of The Storm, Blizzard Entertainment a făcut pasul promis încă din această primăvară şi a renunţat jucătorii ale căror PC-uri încă folosesc procesoarele şi sistemele de operare 32-bit şi bătrânul DirectX 9. Această etapă urmează pasul făcut de Blizzard Entertainment în toamna anului trecut, când a eliminat din jocurile şi serviciile sale compatibilitatea cu vechile Windows XP şi Windows Vista. Conform celor de la Blizzard, vasta majoritate a jucătorilor de Heroes of The Storm rulează versiunea 64-bit a jocului şi deţin un sistem cu DirectX 11 sau o versiune mai recentă, deci această modificare nu ar trebui să afecteze foarte multă lume. Odată cu încetarea suportului pentru 32-bit, Blizzard are undă verde să extindă anumite elemente ale jocului, în special cele dependente de cantitatea maximă de memorie RAM adresabilă de către sistemele de operare 32-bit (insuficientă pentru un joc serios din zilele noastre). De altfel, noul update pentru Heroes of The Storm aduce şi un nou erou jucabil: Mal’Ganis din universul Warcraft, pe care îl puteţi admira în trailer-ul de mai jos. Heroes of The Storm este disponibil, în mod gratuit, în versiuni pentru PC (Windows) şi Mac.
 9. Prin intermediul unei postări apărute pe blog-ul oficial PlayStation, Sony Interactive Entertainment a publicat programul de lansări al viitoarelor titluri exclusive pentru PlayStation 4: Déraciné (joc VR realizat în colaborare cu From Software, autorii seriei Dark Souls şi ai popularului Bloodborne) îşi va face apariţia pe 6 noiembrie 2018, în timp ce Concrete Genie (proiect al noii echipe Pixelopus din cadrul campus-ul PlayStation din San Mateo), precum şi Everybody’s Golf VR sunt programate pentru primăvara anului viitor. Surpriza vine însă din partea lui Days Gone, action/adventure-ul open world dezvoltat de Bend Studio. Programat iniţial pentru ultima parte a lunii februarie 2019, Days Gone a fost amânat, jocul celor de la Bend fiind acum aşteptat pe 26 aprilie 2019. Conform celor de la Sony, perioada suplimentară de dezvoltare le va permite celor de la Bend Studio să finiseze şi mai bine jocul, însă, dacă ar fi să ne luăm după zvonuri, nu acesta a fost motivul real al amânării. Days Gone urma să fie lansat pe 22 februarie 2019, în aceeaşi perioadă cu alte două titluri mult aşteptate: Metro Exodus, al celor de la 4A Games, şi Anthem, cel mai nou proiect al studioului BioWare. În plus, tot în luna februarie a anului viitor este aşteptat şi Crackdown 3 de la Microsoft. Astfel, Sony pur şi simplu ar fi luat decizia de a amâna Days Gone pentru ca jocul celor de la Bend să nu întâmpine concurenţă din partea celorlalte titluri amintite mai devreme. Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Personajul principal este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală. Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.
 10. Warner Bros. Interactive Entertainment şi studioul IO Interactive au dezvăluit că renumitul actor Sean Bean (nimeni altul decât lordul Ned Stark din serialul TV Game of Thrones), îşi va face apariţia şi în Hitman 2, unde va întruchipa una dintre aşa-numitele Elusive Targets din joc. În Hitman 2, aceste Elusive Targets reprezintă ţintele unor contracte foarte bănoase, care vor fi disponibile însă pentru o perioadă limitată, după lansarea jocului. Aceste misiuni vor fi oferite în mod gratuit tuturor viitorilor posesori ai jocului Hitman 2, prima dintre ele, The Undying Elusive Target, fiind programată pentru 20 noiembrie 2018. Sean Bean va juca rolul lui Mark Faba, fost agent MI5 transformat în asasasin plătit. Cunoscut şi sub pseudonimul The Undying, Faba este faimos pentru capacitatea sa de a-şi fi înscenat, în repetate rânduri, propria moarte. Hitman 2 va fi lansat pe 13 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.
 11. Jim Vessella, producător în cadrul Electronic Arts şi parte e echipelor care s-au ocupat de jocuri precum Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Kane’s Wrath şi Red Alert 3, a declarat că publisher-ul este foarte conştient de feedback-ul negativ primit de Command & Conquer: Rivals (joc al seriei dezvoltat pentru dispozitive mobile) cu ocazia dezvăluirii acestuia de la EA Play 2018. Ca urmare a primirii nu tocmai călduroase a acestui proiect, Electronic Arts se pare ca a înţeles că fanii vor revenirea jocurilor Command & Conquer pe PC, platforma unde seria s-a consacrat. Astfel, publisher-ul deja ia în calcul mai multe opţiuni, cum ar fi remasterizarea titlurilor mai vechi C&C pentru PC, un prim proiect în acest sens fiind deja pornit pentru celebra aniversarea de 25 de ani a seriei (primul Command & Conquer a fost lansat în 1995 de Westwood Studios, companie cumpărată ulterior de EA şi închisă în 2003). Cei care nu au răbdare până la apariţia unor eventuale ediţii remasterizate ale acestor jocuri clasice pot achiziţiona întreaga serie C&C sub forma pachetului Command & Conquer The Ultimate Collection, disponibil prin intermediul Origin la un preţ echivalent cu 29,99€.

About Us

Cyberpixelz it's a community based on creating IPS Themes.If you want to buy some custom themes just contact doc, or if you have a problem with your purchase search for the right topic and let us to know your problem.

CopyRight ℗ 2018 Star-Play Romania

Social Links

Facebook Group Click Here
Steam Group Click Here
Teamspeak Server Click Here
×